22. juli markering i Lørenskog kirke

22. juli - Åpen Kirke og Minnestund i Lørenskog Kirke

Klokken 12:00 den 22. juli vil kirkeklokkene lyde over hele landet for å markere at det har gått 10 år siden terrorangrepet i regjeringskvartalet og på Utøya. Klokkene vil også ringe i Lørenskogs 3 kirker.

Fra 12:00-16:00 vil vi ha Åpen Kirke i Lørenskog Kirke for alle som ønsker å komme innom. Der vil det være mulighet for lystenning, stillhet, samtale med prest og fra 13:00-13:30 vil det også være live musikk fra kirkemusiker Maria Brabrand.

Klokken 13:45 vil vi ha en Minnestund med opplesning av navnene til de 77 barn og voksne som ble drept i terrorangrepet. Vi vil da også synge noen sanger, høre noen ord fra fungerende ordfører Ernst-Modest, ha lystenning og bønn. Det er en minnestund hvor vi minnes de døde og alle som lever videre med liv som er preget av terrorangrepet.

Kirken er åpen for alle som ønsker å komme og smittevernshensyn vil bli ivaretatt!

ÅPEN KIRKE: 12:00 – 16:00

MINNESTUND: 13:45