Tiltak mot spredning av korona-virus

Den norske kirke i Lørenskog innfører tiltak mot spredning av korona-viruset. Dette er tiltakene pr. 13.03 kl. 12.00.

Den norske kirke i Lørenskog innfører tiltak mot spredning av korona-viruset. Dette gjelder for Lørenskog kirke, Fjellhamar kirke og Skårer kirke. Tiltakene varer inntil videre.

1. Alle gudstjenester, møter og andakter avlyses inntil videre.
I de gudstjeneste det er tillyst dåp, gjennomføres dåpen med bare dåpsfølget tilstede. Vi er i løpende kontakt med dåpsfamiliene, slik at disse skal være best mulig orientert.

2. Gravferd gjennomføres inntil videre med restriksjoner.
Det iverksettes praktiske ordninger for å skape nødvendig fysisk avstand mellom deltakerne i gravferden.

Det er i alle situasjoner viktig å ivareta god rutine for hånd- og hostehygiene. Håndhilsning frarådes.

Ta kontakt med menighetskontoret om du har spørsmål: Telefon: 23 89 86 28 eller epost: Klikk her

Sist redigert 13.03.2020 - 12:00

Les mer fra Den norske kirke sentralt her.